Dagen

Hej!
Idag har jag vart och dansat!Köpte en jyogurt och pratade med Carolin!Hahha.Men nu ska jag lägga ut dagens outfit!Lovade att göra det så jag måste väl göra det!men nu ska jag bara sitta och lyssna på musik och kanske öva på en dans:)Men här kommer bilder:
Dagens!
Men en fråga!När kommer snön???????????Det kommer vara höst på vinter!hahah men nu måste jag gå!puss puss
Kram:MIccan

Så trött

♥Tjenare!Nu är jag hemma från dansen! Jag och Tori har lekt....Men gud vad heter det???Jo,turister!Så vi tog foton på saker som var på vägen när vi gick från tunnelbanan!Tänkte visa dom!Så snygga!Nu tänker jag nog ta en duch (måste vara snygg ofc) Jag ska platta,locka eller våga mitt hår sen!Vad ska jag välja? Hittade en gamalt spel från Max i min väska!Hahha vet inte vad den gör sär!men ska nog testa och spela det!Är från 3-6 åringar som ska spela det!Men det är kalle kunskap!Ska lägga upp bild!Men vad har man gjort idag som inte vara att dansa???Jag kan inte komma på något!Men nu måste jag gå!
Puzz puzz
XOXO:Miccan (XOXO=Kram och puss bara så ni vet,hahah)
Bilder::
Bussen
min vackra sko/ben
har du dålig syn?gå hitt då
Bussen (igen)
Tori gömmer sig!
Kalle kunskap!
Men ska gå nu hej då!♥

I skolan

♥Tjenare!

Nu är jag i skolan med Tori!Vi sitter och...ja vad göt vi????Men vi ska ha bip test! Skit störande!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag har inte bra motion hehe!men   nu ska jag gå!Puzz puzz!


Kram:Miccan och Tori hej då hälsningar Tori♥





hej då


Hej

Hejsan!
Idag har mina kusiner vart här! Vi firade (eller nu vad man gör) första advent. Dom brukar komma varje år hem till oss!♥Jag har lekt med dom!Dom är typ 2,4½,6 och 8 kanske!Men nu är det lungn och ro hos oss. Dom är riktigt livliga. (haha) men nu ska jag nog göra laxor. Tänk!det är bara 3 veckor kvar tills jag slutar och 4 veckor till jag är tolv Jippi!och julafton!Men här kommer bilder från dagen!Puzz puzz
Bilder
Jag hemma hos min kompis!
Vi körde blind bock!
Blind bock!
Hej då!
Kram:Miccan♥

Tjenare!:D

♥Hejsan. Idag har jag vart och shoppat med en kompis. Tyvär hittade jag inget att köpa förutom en energi dricka (haha).Men nu blir jag fixad i håret!Så hej då!
Kram:Miccan♥
en av mina favorit låtar när jag var kanske 5 år:
fick inte upp den

Städning

Snart är det första advent så då kommer alla kusiner hitt (Kanske inte allla,Men många)
Så då är det bara att börja städa!Ska lägga upp dagens outfit:). Hoppas ni gillar min blogg!Vet inte riktigt vad jag ska skriva om!Men aja får fortsätta skriva om mit liv och mode.
Måste gå nu!Puzz puzz.
Kram:Miccan
Dagens:
Byxor:H&m
KOfta/tröja:H&M
Hej då!

Shoppat

Hejsan!♥
Nu har jag vart och shoppat lite. Köpte två par byxor. Idag hade vi spansk och alla andra ämnen (hah orkar inte skriva alla) Vad har jag gjort idag?Inte vet jag! Men jag har gott på musik........Aja man får hjälp på musiken. Jag och Tori Ska skriva och spela en låt på gittar (stavning) Och vi är ganska sega hehe
Men u är vi snart klara. Nu ska jag drick....Gissa vad jag ska drick!te såklart som vanligt. Börjar känna mig som en engelsk kivnna!Men här kommer bilder på det jag köpte♥:
Dom svarta adidas byxorna:Stadium tror dom kostade 349kr
Dom gråa:H&M 149 (barn avdelningen)
Hej då
Kram:Miccan♥

ännu en dag!

♥Nu är onsdag. Är  frisk igen så gick i skolan och dansen. Hade spanska checkpoint idag. Gick ganska bra!
Jaghar inte orkat lägga upp en "dagen outfit" på länge för att jag har inte haft tid att ta foton men nu ska jag ta foton på mig. Men förhoppningsvis så blir det en imrgon. Men nu ska jag Nog ta en kopp te och bara njuta♥. Så Hej då
Kram:Miccan♥
'

Hemma

♥Har vart hemma hela dag pga Att jag har har haft värsta huvudvärken. Men nu mår jag mycket bättre. Har pluggat lite på spanska som är imorgon :(
Men nu ska jag nog sova lite så att jag blir frisk:).Ha en bra kväll.
Puzz puzz
Kram:Miccan♥
Hej då♦
Haha om ni undrar så gillar jag inte direkt Justin Bieber (men men)

fortfarande!!

Hej!
Sitter fortfarande och pluggar. Kan värklgen inte få orden i huvudet!!Hur ska man göra??Lite hjälp kanske???Men aja sitter och dricker te och pluggar♥skulle kuna slippa att plugga!Men då kommer jag få ett stort J*VLA F!!!HAha.Men hoppas ni har de bra!KOmmer blogga senare på kvällen imorgon och kanske lite i skolan! men nu ska jag fortsätta att plugga!Så puzz puzz!
Kram:Miccan♥

Plugg!

♥Sitter nu hemma och pluggar. Jag kommer somna snart. Jag har så mycket. Känns som jag bara vill gå och dö. Men jag känner mig ganska illamående. Kanske kommer vara hemma imorgon. Men jag vill inte vara borta. aja in dag idag har vart ganska bra. Hade matte,gympa som var sjukt jobbigt. Känns som om jag var i en bubbla och har glömt bort alla som jag kan. Men nu ska jag snart äta korvstroganof (stavning) inte direkt favoritmaten! Men nu ska jag fortsätta plugga.Så tjingeling!
Kram:Micca
Några bilder från idag:
Läxor:
Hej då!♥

Sims

Tja,nu ska jag köra sims (nördig) Jag har typ inte kört sims på ungefär 100år hah nej men jag har inte kört på evigheter. Men nu ska jag äta dippa och spela sims.Hej då!
Kram:Micca
'
Jag och mina stora syrra när vi var små. Jag är den som klappar (haha)
Hej då♥

Blev en inpackning!

Nu har jag köpt en hår-inpackning från Tresemme (stavning) Köpte den på maxi. Den kostade kanske 80kr. Det är riktig bra,så den får 10/10 stjärnor. Idag har jag bakat "jordnötsrutor". Det är en riktigt god kaka♥.Men nu ska jag fixa håret. Så Hej då!
Kram:Miccan♥
Hår-inpackningen:
Den är riktig stor!!
Hej då.

Ny mössa!

♥Nu har jag köpt en mössa♥!Riktigt mysig. Den kommer från Gina Tricot. Jag är så trött på att alltid ha en svart eller vit mössa/kläder. Så jag köpte en brun/beige mössa. Den ostade 79.90 kr (Tror jag) jag köpte ochså ett par vantar men dom blev i vit. Syn.Det var slut med Bruna vantar. Kommer en bild på mössan. Knaske en bild på vantarna imorgon.
Men nu ska jag snart till Maxi och storhandla för baket med mamma♥. Hej då!
Kram:Miccan♥
Bild på mössan:
Blev bild på vanttarna med:
Hade tråkit:
Hej då♥

Bloglovin

Så nu är jag medlem i Bloglovin Följ min blogg med Bloglovin. Skulle vara kul om ni kunde följa den!
Klicka på läken eller på knappen ovanför min profilbild vid headern
Hej då!
Kram:Micca♥

Dagens

Här kommer dagen outfit.
/
Bliv ganska suddig!!!
Tröja/kofta-Soya (Tror jag)¨
Jeans-USA
Klocka:USA
Dr var någon som frågad vilken kamra jag hade!
Det är en Canon IXUS 105
Bild:
Hej då!
Kram:Micca♥

haha

Hej!
Det är en sak som jag inte har märkt,men nu märkte jag det!
Undrar ni vad det är??? hahah nej jag skoja. Jag har märkt att jag bara tar foton på kvällen. jag har aldrig något foto på mig när det är ljust ute. men det var det ända jag ville säga. Hoppas ni kommer ha en bra helg♥
Hej då
Kram:Micca♥
En bild när jag var i USA
vi åkte i en bild (ofc) Så öppnade vi fönstret och då kom det så himla mycket blåst.

Morgon

Så då är det morgon igen. Vad ska man göra idag?? Kanske ska jag tvinga mamma med till köpcentret eller något sånt. fast jag kommer säker bara ligga i sängen. Känner min illamående. Hoppas jag inte är borta från skolan då. Kommer missa en hel del då. Men u ska jag försöka proppa i mig frukost.
Hej då
Kram:Micca♥


Fredag!!!

Nu är det fredag!
Älskar fredagar. då vet man att det är helg. Jag tänker lägga ut en video på mig när jag gör något konstigt i helgen (kanske). Kommer inte att bli lyckat! Haha,Nej man jag sa förut att jag låter som en tråring. Men ni får kommentera vad jag ska spela in för något! Måste gå nu!
hej då
Kram:Miccan
Kände att jag ville ladd upp en bild på mig när jag är riktig uttråkad!
(haha) mmina vackra rosa strumpor!
Hej då♥
Min göra lista:
1. Städ
2.Fixa min garderob (stavning)
3.Fixa håret
4.Äta......
5.Vet ej!!!
hej då♥

Nya skor

Så,är hemma från en lång dag. Har haft SO-provet! känns ganska skönt att ha klarat det!♥ Men nu ska jag visa er mina nya skor som jag köpte idag! dock så blev det inte några riktiga! Blev några från Dinsko. Dom är svarta. kostade 199kr. Riktigt nöjd med dom. Hopas dom klarar vintern! NU ska jag nog lyssna på musik och vara inne lite på facebook. Kanske laddar upp dagen outfit! var nästan samma som igår!♥Men nu måste jag gå.
Skorna:
Dagen outfit:
Orkade inte stå (haha)
Tröja:H&M
Byxor:Cubus
Glasögon:USA
Hej då!
Kram:Micca♥
Världens bästa låt! "Leif jag saknar dig!" Klicka på videon:
Råkade bli för stor!!!!>
Hej då

Sitter i skolan!

Sitter  nu i skolan!! 30 min innan SO-provet. Vad ska man göra nu??? Aja ska gå snart till lektionen.
Så hej då

Krma:Micca♥


Shoppa

♥Ska nog shoppa imorgon! ska försöka hitta ny uggs!!! Är förkyld men vill gå i skolan (Normalt). Jag sitter just nu och dricker te! Älskar det! Vad ska man göra om man är hemma och är sjuk???? Men jag är sjukt peppad inför morgon dagen. Ska ha mitt SO-prov. Vill bara bli av med det! Ska lägga ut vad jag shoppade sen imorgon så får ni se!
Jag vill veta vad ni vill att jag ska skriva om! Men jag säger bara en sak! Jag älskar att spela in en video men jag hatar att höra min röst på videon! Låter som en tråring! Så kommer nog inte bli så mycket videosar på min blogg som på min gammla blogg! Och om ni undrar varför jag tog bort den var det för att jag gillade inte alla bilder på när jag var ca 10 år gammal. men jag ska kanske börja gå ut med en hund i veckan♥ (jag älskar hundar) Jag skulle göra allt i världen för att få en hund!!Vill nog ha en Collie. Dom är så söta!<3 Men ska snart sova är skit trött efter dansen och sånt! Men klockan är ganska lite! Nej,jag får göra något annat!
Bilder på mig mm:
Jag i USA
Har man tråkit så har man:
Mina häx  naglar hahah (dom hade växt)
Min älskade♥
God natt!
Kram:Micca
Klicka på videon!

Nu har jag gjort en desing! Hämtade designen på: http://www.designadinblogg.se
finns väldigt många där. Hoppas ni har haft en bra dag! har haft skola. Missade bussen så kom nästa försent! Ska nog öva på en dans som jag  ska kuna :O. Ska öva på mitt SO-prov. Ska ha om stormaktstiden. Och om ni undrar vad jag ska skriva på min blogg så ska jag skriva mycket om mode,mitt jobbiga liv och allt annat kul! Hej då
Kram:Micca
Dagen outfit!
ska någ städa hehe!!
hej då♥

Ska göra en design nu

Aja ska göra en design nu till bloggen ser hemsk ut!
Hej då kram:Mikaela

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0