Alla gör misstag

Ibland känner jag att om jag gör misstag blir alla sura på mig och slutar prata medm ig i några dagar. Medans om nån annan gör det så är det liksom typ "blommor och sol" haha wtf?
Nej men hoppas ni förstår. Jag orkar inte riktigt med det. Är så frustrerad. Men det var det jag ville säga.
 
Härliga klänningar där (Y)
 

Sämsta kvaliten på videon men....

...här kommer den:
 
 

Soppa

Haloj!
Sitter nu och äter soppa och det har jag gjort hela jävla veckan sjukt trött på det. Men har fruktansvärt ont i halsen så kan bara äta soppa!
Bryr ni er?
Men iallafall idag blir det bio med mina söta och underbar vänner. Så vi ska dra iväg till Heron City. Kan ni gissa vilken film?
Men nu ska jag ta och göra något köl för jag ölkör ött hö köl ;) :*
 

Plugg!

Har typ miljoner prov och läxor så nu är dte bara dags att fortsätta plugga! Herå ville bara uppdatera er lite.  Fast troligen så bryr ni er inte så mycket! <3
 

Sömn?

 
Asså jag vet inte varför men somer typ 2-5 timmar varje kväll. Så ser ut som en slitentröja varjedag. Orkar inte med skolan! Får typ panik har huvudvärk mår dåligt varje dag. Undra varför?
......Kan nog va för att jag inte sover så mycket.
Men nu ska jag ta tag i skolan och göra lite skolprojekt.
 
 
 

Snart fyller den här lillabloggen år

Meningen säger mycket. Men det 17/11 slog dörrarna upp för bloggen.

You can


HO

WTF IS THAT?
Hellllllllllu!
Asså jag har int eblogga tpå typ 5000 år,men nu är jag igång,yey. Men jag har inte orkat blogga och jag har skadat min arm/armbåge. Jag har fått en spricka så har vart på vårdcentralen och sjukhus eller nu vad det är och rönkat mig och pratat och sånt. men ska till nån speciallist på torsdag för att se om allt är bra och att den läker rätt.
Men nog prat om det!
 
Sitter och chattar med mänskor på FB och checkar Victoria's secret fashion show.men ska nog ta och kolla på en film som Elias tipsade om som heter "Cell 211" så kanske sätter mig och kollar på den. Men vill helst se på en romantisk filmer eller typ drama komedi. Och cell saken verkar vara skräck eller action lite som saw. Har proppat i mig för mycket Ben&Jerry's har sjuk ont i magen nu :( känner att det här inlägget kommer ni bara läsa första meniningen på.
 

TRÅKAR

Sitter framför datorn och kollar lite på youtube. Imorgon blir det skola och det suger!!!!!!!!orkar verkligen inte med min skola vill så gärna byta skola!


OMB

HAHha asså omb! Ni måste se på den här video:
 
 
 
helt klart min nya look!
 



RSS 2.0