Sant


Happy girl

Älskar att man kan gå runt i skinnjacka nu, eller jag kan det för det är inte kalt att ha det. men jag använder mig av min från H&M som jag köpte i höstats men vill köpa en ny för jag är stort fan av skinnjackor så kan ha flera tusen stycken men jag har tre eller fyra och alla är i oilka modeller. Hatar den jag köpte 2009 för den är bara usch! hatar den!
Men det är en lite varmare jacka som är typ foder i den så man ska hålla sig extra varm men det gör man inte!!!
that's life.
 
gammal bild från när jag köpte den.

top model sverige

Sitter och kollar på top model Sverige har inget att gra annars. Jag borde plugga men orkar verkligen inte.
Tog en snabba duch efter dansen sjukt kul idag. På lördag ska jag gå på en modell casting så måste öva har knappt gjort något modelljobb på senatste tiden så är lite skakis över det här.Men hoppas det ska gå bra.
Men ska ta och gör lite lemonad.
Puss puss:*
 
 
 

JB acoustic

OMGB! LOVELOVELOVELOVELOVE hans acoustic album, sitter och drogar alla låtarna nu på spotify!
 

Ge mig!

Var och mini shoppad förra veckan så jag passade på och sniffa parfym(?) Men jag gick in på Åhlens och luktade på lite parfymer som jag vill ha för jag behöver nya parfymer!Men jag hittade en parfym från Disel som luktar så himla gott! Parfym ger också en ganska varm känsla och håller hela dagen. Så ska köpa den snart. Kostar runt 300-550kr beror på storleken.
 
alla luktar typ samma sak.
men jag vill ha den första i 75ML

dans snart

Ska snart dra iväg till dansen så ska ta och äta mig fet nu! 
Vi hr en ny danslärare så det ska bli kul och träffa henne men hon ska vara ganska lik min förra och det är bra för jag har haft min förra ett bra tag nu kommer värkligen sana henne för hon riktig sparllig och energi som in i helvetet. Har träningvärk från när jag var och gymade med min kompis så får se hur det går idag på dansen. 
Hoppas ni får en bra onsdag: hej då <3
 

PLUGG!

Heelllu! 
Jag fick åka hem från ksolan klockan 17:00, asså dö cp skola! Skulle göra tre prov idag men hann bara med två.
Så imorgon så ska jag göra två prov. FUN! 
Så nu ska jag plugga! hej då
 
 

Damp!

asså åå hatar mig själv! har suttit och ätit knäckebröd i sängen så har massa smullor i hela sängen! help pleas?
Godnatt:*



WE<3IT

18byaq2bmum_largeTumblr_mhcorhawdw1s4tsqno1_500_largeY_largeTumblr_mg4ljf7skw1rm0hjjo1_500_largeTumblr_mhcftsokdg1rj2szro1_500_largeTumblr_mhb577ybw71rn8c8yo1_500_large45158_287586794696052_1150003841_n_large
 

Plugg+familjen annorlunda

Heeelllu! Sitter nu och kollar på familjen annourlunda (stavning) och pluggar har 4/5 prov den här veckan så har massor att plugga till! Blir galen. BTW  Jag skulle vilja ha en stor familj med 9 syskon men ändå inte. Skulle få mycket mindre med saker och säkert få delat rum med ett annat syskon. Men det sulle vara mysigt med så måga syskon.Tror man kommer närmare familjen om man är fler Jag får nöja mig med min syrra,höhöhö.
Nää nu ska jag fortsätta med mitt, hej då!
 
 

drean outfits

kollade runt på google och hittade tre bild som är några outfits jag skulle kunna ha.








give me this shit!

Air force 1000 kr p åNikes hemsida.
 
H&M 399kr
 
Gina Tricot 399kr
Gina Tricot 199kr
 
 

Farväl!

Nu så ska jag färga mitt hår! Är så nervös. Ska skffa ombre och det är typ som dip dye fast med gör typ upp till öronen i brunt eller blont. Så ja önska mig lycka till att det blir bra.
 
förre
 
 

Snart är den här!

Den 29 januari släpper Sverigeaktuella Justin Bieber albumetBelieve Acoustic. Albumet innehåller tre helt nya spår samt akustiska tolkningar av åtta låtar från det föregående albumetBelieve.
 

OMBOMBOMBOMBOMBOMBOMB längtar!
Älska när Justin sjöng på Victoria's secret fashion show as long as you love me acoistic så kommer säker älska alla andra lika mycket som den. <3
 
 
 
 
 

Isadoras smink våren 2013

Jag checkade precis IsaDoras nya pruduter inför våren och jag kommer nog ta och köpa några saker va dom:
 
IsaDora Jelly Kiss
60 Ballerina- Känns som det perfekta färgen för våren och sommarn.
 
                                                                        
IsaDora Moisturizing Lip Gloss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till läppsitfitet skulle jag gärna vilja ha 29 Bubble Gum   
 
 
 
IsaDora Wonder Nail
Älskar alla färgerna!
 
 
IsaDora Eye Shadow Quartet
Allt är så färgglat i vår!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EyebrowLifter_Sharpener_Spring_2013-2
Beskrvningen:

YEBROW LIFTER – HIGHLIGHTING PEN

Öppnar upp ögonen!

En highlighter som lyfter och ljusar upp ögonområdet – ett snabbt och enkelt sätt att få en pigg look. Ett enda streck under ögonbrynsbågen lyfter direkt och ljusar upp området runt ögonen.

En universell nyans som är mjukt neutral och passar alla hudtoner.

Tips!
Kan även användas för att neutralisera röda ögonlock, som ögonskuggeprimer och för att trolla bort mörka ringar under ögonen.

Vässa med Pencil Sharpener Jumbo.

 

IsaDora Flex Tip Eyeliner

FLEX TIP EYELINER

Med Flex Tip Eyeliner kan du välja om du vill göra en tunn, normal eller bred eyeliner-linje (beroende på hur mycket du ”flexar” spetsen). Den är snabbtorkande och enkel att använda tack vare den långa flexibla spetsen.

 

BILDER OCH DOM SOSTA TEXTERNA KOMMER FRÅN IsaDoras hemsida som är #HÄR#

 

 


5 saker ni inte visste om mig

  • Jag brukar leta efter en parfym som luktar tvättmedel om jag luktar på parfymer. (För jag älskar den doften)
  • Jag har fobi för att prata i telefon sitter och skakar oftast när jag ringer någon, men försöker få bort den.
  • Jag har sett Victoria's secret fashion show säker 100000000000000 gånger.
  • Jag kan inte sminka mig utan att min mascara kletar sig eller det blr för mycket puder. har nästan aldrig känt att jag lyckades med mitt smink.
  • Något jag inte skulle klara mig utan (förutom Justin Bieber) är min deo (?) asså jag får panik när jag glömt sätta på mig den. Det är inte så att jag svettas och stinker som en gris som har bajsat utan jag känner mig inte säker utan den! Så jag har typ 10 deosar för att jag är rädda att dom ska ta slut.

Det var 5 saker ni nte viste om mig!
 

Insperation

Älskar att gå runt på IKEA och kolla på alla rummen dom har stylat och möblerat. Jag vill jätte gärna bli antingen kläddesinger eller desinger för att jag älskar att inreda och shoppa saker så känner att det skulle vara ett bra jobb för mig. Men man kan oxå kolla på IKEA's hemsida på insperation till vardagsrummet, badrummet, rummet, köket allt möjligt! Så det brukar jag göra när jag har no idea what i going to do. 
 
Ett sovrum med plats för två
Med plats för dig och din baby
 
 
BILDERNA ÄR FÖR STORA MEN DOM KOMMER FRÅN IKEA 
länk finns på bildenklicka där.
 

Dans

Heeeeelj!
Idag hade jag dans men jag vist einte om det så issade det men ska nog ta en sväng ditt imorogn istället och dansa bort allt fett. Istället blev det plugg. har fyra prov den här veckan så har lite att plugga på! herregud kan någon snälla döda mig. Men nu ska jag återgå till det hej då!
 
 
 
låten som gör mig glad idag! <3

Skönhet

Här kommer lite av mina favorit produkter som jag använder dagligen:
 
Scruben använder jag bara en gång i veckan för om man använder den för ofta kan man skada huden.
Resten använder jag varjedag för att tabort sminket och mjuka upp huden.
Använder inte allt det här varjedag för iblan dhinner jag bara slänga på mascara och solpuder men annars är det här det jag använder.
 
 
 
 

Fashion!

Bild1:BikBok 199kr i think
Bild2: Vero Moda 249kr
Bild3:Vero Mode 449kr
Bild4:DinSko 349kr

Hola world

Jag åkte efter skolan en sväng till Farsta Centrum och köpte lite smått och gott (hud och nagel saker)
Lovade mig själv att inte köpa ngra kläder för jag måste använda upp det jg har och det är ju ändå ganska mycket. Men jag köpte en Body Scrun från märket I Love... ismaken strawbeery and Milkshake. Luktar jäääääätte gott så använde den idag. Är riktigt nöjd med den. Förut hade jag en scrub från Gunry som kan köpa på typ ÖoB eller in&finn. Men blev trött på att den inte funka så bra. Men den här funkar riktigt bra för mig så det är awesome.
 
kostade 69kr på Åhlens

vill ha!

Cubus                             Cubus                            Cubus                           Kicks, Åhlens

Sjuk!

Jag känner att jag skriver det hela tiden men det är nån konstig sak i kroppen som busar. Men jag sitter och kikar med Hannah som oxå är sjuk så vi kan ju ha en liten sjukklubb. Det bästa med att vara sjuk är att man kan kolla på one tree hill! mohahah. Är helt beroende av det.  Dagens klädval blev helt enkelt mina blåa mjukisar och ett svart  linne:
 
 
dålig bild men gillar mer att lägga upp såna en att ha jeas på sig och lägg upp.
 
Byxor-ubus 200kr
linne- Cubus 75 kr kanske
CUBUS BARN!

sorry

Förlåt för att det inte kom upp nåm dagens outfit bild men det var därför att jag hatar att ta foton i helbild på mig själv för jag trivs inte med min kropp pcjh jag tycker jag ser alltid ut osm en fet mullvad så det kommer nog inte bli några outfit bilder med kläderna på utan nu ska jag vara naken... Nej men vill värkligen inte men kanske vem vet vad framtid har att erbjud och jag har laggt upp bidler förut så.
Men nu ska jag ta och sova så hej då och godnatt! :*
 

Snabb uppdatering

Sitter nu och pluggar tills mitt spanska prov och ska sätta igång one tree hill! dagen outfit kommer snart

Vi är så själviska

Vi mänskor är så himla själviska! Vi tänker bara på en själv. Man vill alltid vara den populära mänskan, den som får alla killar/tjejer, har massa kompisar, festar hela kvällarna mm. Men ingen bryr sig om andra! Om ni/jag skulle gå förbi en person som inte har några vänner går man fram till den och säger hej och börjar prata med den och bjuder den på en shoppingrunda eller nu vad an gör? Nej!
Nästan ingen gör det för man vill inte bli synlig med en som är mindre populär än dig och i det här fallet den som är mindre värd en en själv. ALLA ÄR VÄRDA LIKA MYCKET!  Men många glömmer bort det och tror att man är värd mer eller mindre. Om alla bara slutade så skulle alla ha någon att vara med! många killar och tjejer begår självmord p.g.a. det här! Vi har inte dirket någon som är mobbad och inte har några vänner i skolan. Men nästa gång jag ser nån bli mobbad önska jag att jag tar modet och går fram och stoppar det. Men jag tror att ingen skulle göra nått, jag skulle nog bara stå och kola på eller gå förbi och bli ledsen men jag skulle inte våga säga STOP!  Man sitter och tänker och säger att man skulle göra det men när det väll händer så gör man bara som vanligt. 
Jag har vart med om något ganska liknande. Jag visste att om det skulle hända skulle jag säga till och bara gå iväg men jag gjorde inte det utan jag följde bara med. Jag ångrar det så mycket för det var fel av mig att göra det jag gjorde och det fick mig känna att jag kunde inte lita på mig själv längre. Samma sak är engång satt jag på bussen med mina vänner och då började två killar kaxa och sånt skit och en av mina vänner hon kaxade imott medans dom andra bara satt och stirrade. Men när dom gick av så börjar dom prata om allt an skulle ha gjort och att dom/man ångrar att man inte gjorde det. Det är ett bevis på att man vågar inte och det jag försöker säga.
 

.ou

dom tre jeans brevid har just nu inga tröjor för vet inte riktigt vilken jag ska ha på mig men det kommer upp bilder sen på det.

MIna brillianta ider

Eftersom jag bara ligger hemma och typ sover och kollar på serier hela dagarna (för att jag  är sjuk) kom jag på en smart ide som har med mode att göra med. Jag är en mänska som älskar jeans och jag har ganska många men använder kanske 2 av dom hela tiden. SÅÅ jag ska använda olika jeans och olika tröjor tills nästa tisdag och lägga upp bilder på det. MEN jag kommer inte gör det på helgen för då går jag runt i mjukisar och det gör jag idag oxå så därför börjar jag imorogn. Men jag ska börjar planera och lägga upp bilder på varjedag idag med kläderna liggandes på golvet och sen varjedag lägger jag ut dagens outfit. Ni kommer då oxå kunna se mer hur min stil är och sånt.
 
 
Jag gör det inte heller för att skryta om mina kläder utan för det är kul och jag måste använda jeans som jag köpt men aldrig använder och snart kommer jag säker växa ut dom så det är onödiga pengar.
 

Jag älskar dig...

Har märkt att ordet "jag älskar dig" inte har lika stor betydelse som det var förut. Förut så sa man det när man verkligen var kär i någon och man har velat säga det i månader men har inte kunnat. Nu går folk runt och säger jag älskar dig till alla. Så om någon säger jag älskar dig till mig vet jag inte om den är seriös eller bara säger det för att den vill säga det.  Hannah *KLICK  skrev något liknade inlägg om det förut och jag håller med henne till 100%. 
Många tycker fortfarande att "jag älskar dig" är ett väldigt starkt ord som man säger när det värkligen är kärlek. 
Jag sitter inte och nu och säger att jag tycker att ni som går runt och gör sånt är dumma, för jag själv brukar/de säga att jag älskar den men mer på ett kompis viss eller om någon typ hjälper mig med läxor eller nått liknande brukar jag alltid säga JAG ÄLSKAR DIG! men jag har inte tänkte på det förns jag såg på one tree hill, gossip girls, 90210 o.s.v. att dom säger det bara när det är äkta kärlek och dom säger oftast det när dom vart tillsammans i 2 månader eller dom har börjat bli kompisar och den erkänner sina känslor. Om jag skulle säga att jag älskar dig till någon så skule dom säga att jag älskar mig tillbaka för som ser det som ett skämt.
 
Förlåt för långt inlägg och om det blir stavfel.
 

Shopping med mi madre

heeeeelllllluuu!
Stack iväg med mamma till sicka och köpte lite behövade saker. Som bh:ar och en mascara.
Men inget mer att säga så hej då!

 
Allt kommer typ från H&M (dålig bild kvalite)

Primeboots

 
Asså gud vill så gärna ha primeboots. Zara larsson brukar blogga om primeboots, så jag kollade runt lite på internet och hitade massa olika modeller som jag skulle vilja ha!
 
 
 

Gröt

Känne rmig nytig som bakade men inte direkt smakade på smeten utan gjorde lite havregrynsgröt till frukos/lunch.
Höhöhöh
 
Inte min bild!

Sjuk

Fortsätter att ligga hemma och är sjuk idag. Hade tänkt gå till skolan hela tiden men mådde inte alls bra så det blev inte av. Så nu sittter jag helt själv och kollar på disney channel, Mobbad.......
Men har inte något att prata om så, hejdå!


One tree hill

OMG assså är kär i one tree hill. Julia satt och kollade på det förut föraa veckan sen des har jag suttit och kollat på det hella dagarn.
SÅ nu när man har vart sjuk har jag tagit in tid och kollat på det :)
 
 
 

Sjuk!

Hellu! ligger hemma och är sjuk.
Orkar inte blogga just nu så herrå
 
 

Skola

Nu sticker jag till skolan. 
Börjar klockan 10:10 chill asså.
Älskar torsdagar och fredagar! favo dagarn i veckan
Herrå!
 
 

Ginatricot collage

Här:
 
 

orkar inte skriva det jag har skrivit i 2 dagarn nu

Sitter fortfarande oc pluggar. Men har hunnit äta, skype och lockat håret så har inte bara pluggat (det klarar jag inte av att bara sitta still i timmar) Fick en locktång i julklapp som jag var jätte besviken över först för jag trodde man bara kunde göra korkskruvar men det blev inte det om man gjorde på ett annat sätt.
 
HAr inget att skriva så good bye
måste börjar använda den vanlga har alltid svartvitt och kommer nog börja använda den här.

Plugg!

Alltid lika duktig som tar hem mina saker och pluggar. Nej men det är så att jag brukar inte vara så seriös i pluggade och skolan, men nu jävlar ska jag ha B och A i många ämnen.
Bloggar mer sen måste fortsätta och stirra i böcker.
Puss
 
 
gammal bild

Läxor

Sitter nu  och gör läxor, duktiga lilla jag! :D måste läsa en bok som är så jävla tråkig orkar inte! det är på engelska oxå, pleas kill me. Men det är bara att börja läsa då. Sorry för dålig update men har vart så jävla trött kunde inte sova inatt så var inte så pigg på att gå upp!
sovgott allihopa puss
 
alltid lika seriös på bilderna.

GODMORGON

Idag ska vi med skolan åka skridskor. något som jag verkligen är sämst på! kan knappt åka ett "steg" eller nu vad man ska kalla det. Men ganska chill för man får ha med sig kakor och dricka (som jag inte ha med mig för jag har inga kakor och kan inte hitta termosen) så det blir inget sånt för mig inte.
Men aja får dricka vatten eller inget alls sånt är livet.
Hoppas ni får en underbar måndag puss på er:*
 
jag och min älskling som inte ha nått namn.

Meningar

Älskar att sitta och kolla på typ justgirlythings, teenagerpost och allt sånt! kan sitta i timmar och ladda ner bilderna så jag kan kolla på dom senare.
 

PLÖGG!

Sitter nu och pluggar. Har ett NO prvov imorgon på "Atoms, Elements and compounds" om ni vet vad det är på svenska så är det bara tummen upp för er. Nej men mest på periodic table alla dom 20 första ska veta vad dom betyder.
Kommer jag ha nytta av det här sen i min framtid? NEEEEEEEEJ
Så det känns ganska onödigt att plugga på det här. Men nu ska jag åter gå till det roliga! PLUGGA (Y)
 
 
Förvirad tonåring som inte vet vad hon gör.
 
 
 

2013 löften

Ett av mina löften det här året var att skaffa modelkropp inte som dom VS eller de klart man vill ha deras kroppen men det måste man inse att man inte kan få. Men jag säger inte löftet bara för att jag vill skriva/säga det och sedan stå 2014 och se ut som en liten hårigboll som har stoppat i sig för mycket kakor, utan jag ska vara stolt över mig själv och min kropp OCH att jag lyckade hålla mitt löfte! Så nu på helgerna har jag börjat äta nyttigt snacks som t.e.x fruktsallad och grönsaker med dippa ( dock är dippan kanske inte det nyttigaste men nyttigar än godis och chips) På vardagarn går jag inte runt och mumsar i mig massa kakor och mackor utan tar en frukt och te. 
Utan te skulle jag fan vara död vid det här tillfället!
 
Så ja, jag ska tag i det här och kör lite morogngympa och träning lite då och då. Sen när våren och sommarn kommer ska jag börja att jogga helst varjedag men det vet jag inte om jag kan hålla, men får alltid hoppas på det bästa.
Puss på er ska ta och äta upp min älskade dippa nu,haha stort fan av Estrellas Tortilla 
 
 
 
 
bild från häromdagen
 
ja man kan inte säga att det ser gott ut men lovar att det är jätte gott! Jag brukar hacka mandlar och häla i lite apelsinjuice för att få mer smak på det.
Testa vet jag ;)
 

LOVE

älskar att ha det i skolan, hos kompisar, shoppar vart somhelst! det är så mysigt men ändå snyggt på samma gång! Love to Uggs andd all the rest!<3

JUSTIN MIN ÄLSKLING!

Han kommer bli en så jävla bra pappa!!!
 
 
 

Älskar!

Dom här kläderna!
 
Urbanes, Vs mjukisbyxor PINK, VS tröja, guess klocka, Några jeans från nån liten butik, forever 21, jeans från nånstans, Hollister.
 

Usch kalt!

Det är så himla kalt här i Sverige! Min kompis Emma kom hem idag från Indonisen (stavning) och hon var  hur jäckla brun somhelst! Vill oxå bli så brun! men men nu bor jag i Sverige och det får jag stå ut med, fast jag kan inte stå ur med det!
 
Sitter och bloggar från min mammas dator och kollar på tv, min dator har värkligen cp:at sig den vägrar att starta. 
Men min pappa är duktig och kan nog fixa det (hoppas jag) nää nu ska jag inte tråka ut er med tråkigheter så hejdå!
Ha en trevlig fredag. 
Puss och kram :*
 
 
 
 

ZzZzZzZ

varför kan jag inte sova när jag vill sova och sova när jag inte vill sova? får damp på det här! ligher typ vaken till 5 varjedag. Jag gör det inte lättare genom att blogga om att jag inte kan sova. Men jag är inte smart såååå. Men ska väll försöka att sova nu, så godnatt:*
puzzzzzzzz<3



MJUKISAR!

Älskar att luffsa fram i ett par mjukisbyxor, så bekvämt. Älskar att ha det i skolan men hatar det på samma gång (?) Jag tycker jeans är mycket snygare men mjukisa kan vara snygga ibland (på mig) gäller inte att alla är fula i mjukisbyxor!
Dålig kvalite vet men orkar inte ta om med min vanliga kamera så blev med mobilen (inga strumpor heller)
 

Fashion!

MODE COLLAGE PÅ SAKER JAG VILL HA!!!!
 
 
Mode

Nu ska min blogg bli.......

...mer fakta och bilder och allt sånt skit om mode för den heter ju miccansmode, så känns passande att skriva mer om mode än om mitt liv varjedag. Men kommer fortfarande skriva lite vad som händer om dagarna men flera inlägg om MODE! Så hoppas ni kommer gilla det för jag ÄLSKAR allt som har med mode att göra. Det ska oxå bli mer dagen outfit och inte så många egobilder (?) alltid ett liten bild på lilla mig. Men det ska jag sluta med (tror jag,kan inte lova något)
 så det var det jag skulle säga har inte såmycket mer att säga.
 
HÖHÖH "ska sluta lägga upp egobilder"
sure Mikaela.
 
 
 
 
 
 
 

Miley Cyrus

Checkade en blogg som jag följer Hannabodelsons blogg KLICK
Hon skrev ett inlägg om Miley Cyrus stil så jag sökte runt lite på google på Miley Cyrus street style och jag älskar hennes stil. Hon är inte som alla andra utan vågar vara sig själv.
Bilder (äger inte bilderna)
 

nyttigt onsdags mys

Sitter nu och äter dippa med grönsaker (nyttig ska man va)
Ska sätta igång en film och mysa med mig själv och min dippa. Så puss på er! :*
 
 
 
 
 

Första dagen.

Idag var det första dagen i skolan. Var jätte kul att träffa alla igen men sakanr mina tre kompisar som slutade och och lämnade mig!
FY PÅ ER!  Men har inte så mycket att säga, så herå!

tisdag!

idag börjar skolan!
Tråkigt liv? haha Jaaa! bara för att klockan är tolv så måste jag säga att det är tisdag och att skolan börjar. Jag tror ni bryr er så mycket om det.

hoppas ni får en bra tisdag
puss puss:**

randomlig bild från i sommras

klockan är faktiskt bara 23:51 så var lite tidig så nu får vi blogga lite här:
MITT JULLOV! mitt jullov startade den 20/12-2012 på min 13årsdag. Jag fick lite saker men mest pengar.
21/12-2012: Jag var med min kompis och shoppade och bytte julklappar.

22/12-2012: Jag pick och packade alla mina saker och satte mig i bilen för en 6timmars lång resa ner till Malmö för att hälsa på hos farmor. vi stanade lite då och då men klockan 17:46 stanade vi på Daisys och jag tog en daisyrulle (alltsåvad heter det nu?)

23/12-2012: firade Lilljulafton med dansa runt granen och fikade gott mm!

24/12-2012:JULAFTON!!! allaa vet vad som händer då!

25/12-2012: shoppade! och fira mini jul med kusinerna

26/12-2012: Såg på bio (Hobbit) och åt en otroligt god sallad efter åt!

27/12-2012:Shoppade

28/12-2012: Tror vi gick på kalkon med släkten,mumsigt<3

29/12- 2012köpte en klänning tror jag

30/12-2012shoppade

31/12- 2012NYÅR!!

1/1-2013 hinner inte mer! klockan slog 00:00

Godnatt!

Nu ska jag ta och sova för jag var vaken hel natten/dagen fast sommnade sen klockan 8:30 och vaknade 15:00 så måste komma in i tiderna då jag ska lägga mig typ 23:00 och gå upp klockan 6:30!
Vill verkligen inte tillbaka till skolan, visst blir det kul och träffa all akompisar och sånt men allt annat är skit.Speciellt min skola!
Men nu ska jag sätta igång en film och sen sova, godnatt:*
 
 

Söndag

Haloj!
idag är det söndag så ska nog till Evelin och vi ska shoppa lite och kolla på skräckfilm. Men måste först bara få tag på henne vi har pratat nästan hela veckan, men hon ringer väll snart hoppas jag. Ska kolla på ett par nya converse för jag behöver det! Mina gammla är helt trasig och smutsiga så vill ha ett par nya. Det var allt tror jag.
Hoppas ni får en bra söndag.
Puzz puzz:*
 
Bjuder en mycket vacker bild till er!

hemma från Skåne nu!

Hellu!
Är äntligen hemma från Skåne! Men kom på att jag aldrig skrev att jag var där, hahah men nu vet ni. Får vara bättre på detaljer nästa gång. Men packar upp och fixar så det blir rent och snyggt. har mycket mer saker med mig nu är när jag åkte så har lite svårt att få plats med allt. men det gå säker bra.
Herrrrrrå! puzz puzz<3 :*

Shopping!

Älskar december/januari för det är då man shoppar mest ( i min värld iallfall) så som rubriken säger så var jag och shoppade idag. Hitade en ny väska, 4 nagellack  och en korallrosa stickad tröja. Riktigt nöjd med dagensköp. Väskan var lite dyr för jag köpte en förut den 26 december typ så behövde inte en väska till men blev förälskad. Den kostade 600 (ops) inte så smart av mig att köpa en väska som kostar 600 om man har en, Dumma Mikaela. men köpt är köpt. Ska nog ta en kopp te och kolla på Harry potter för det är en sån bra film.
PUZZ PUZZ :**
 
.
 
 
 
 
Urban Expressions Vanity Satchel $80 #handbags
 

KÖP INNAN SKOLAN STARTAR

nårgra saker jag måste ha innan jag börjar skolan är:
dålig bild, men locktångs stav fån Babyliss kostr runt 300-500
 
Color Tattoo 24 HR
Color tatto 24hr kostar 99kr på kicks, otroligt bra!
 
 
Falsies Volum’Express Waterproof
Falsies Volu Express Waterproof,Cubus, H&M,Kicks o.s.v 145 kr
 
http://media.jc.se/catalog/product/cache/3/image/420x572/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/2/120757-1690.jpg
JC 200 kr (REA)
Thats the stuff that i need
 



so yuo think you can dance=love<3

Omg kan sitta i timmar och stirra på so you think you can dance! är beroende. Nej men vill oxå kuna dansa så bra som alla i den gör! varför kan inte jag det?
aja nu ska jag fortsätta kolla på sytycd!
puss puss:*
 
 

Dansa!

Asså åå vad jag sakanr att träna och dansa. Har inte gjort det på sen förra året,hahah nej men hopppas ni fattar skämtet där ;)
Har bar astått framför spegeln och tränat lite hade en tävling i december men inget mer :( usch men till våren kommer jag igång igen :)))) Happy girl.

det var allt tror jag.

Puss puss
 

1 januari

Haloj!

igår/idag var det fullt ös hemma hos kusinerna. Vi åt gott och hade tävlingar.
Jag och min syrra är så gryma och van tävlingen (för det var dans inblandad) om det hade vart nått annat tror jag inte vi hade kunat vinna. Men vi fick med oss en guld hand/pokal så nu kan jag hänga mina smycken pä den.
 
Jag kom hem ungefär 4:35 eller nått sånt så var sjukt trött och gick och la mig och kom upp klockan 13:25
fast kunde ha sova längre men det fick man tydligen inte av mina päron.
Men nu ska jag fortsätt kolla på Berg flyttar in.
Puss puss:**

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!

Nu smäller det! 2012 har gått i en rasande fart! det var ju nte så slänge sedan jag var i Romme med skolan och hade det trevligt. 2012 har jag lärt mig massor med nya saker, Har fått upppleva nya ställen, lärde känna en ny person som är helt underbar!  Jag har gjort flera misstag men lyckas komma på plats igen.
 
2012 BILDBOMB
 






RSS 2.0