VILLE BARA FÅ UT DET HÄR!

Visa dagar är man glad och andra är man ledsen.
Visa människor har aldrig sett solljuset,månen,stjärnor. Att veta att flera människor dör varje minut gör en ledsen,men hur ofta tänker man på några andra? Alla människor är själviska och bryr sig bara om sig själv. Varför?
varför bryr vi oss inte om andra människor som har det riktigt tufft varje dag. Små barn som arbetar redan som 10 åringar.
Vi börjar klaga om vi behöver gå ut med hunden,diska,städa eller sitta barnvakt åt ens småsyskon. Vi får mat dagligen och får gå i skolan,varför klaga om vi får äcklig mat? Ät det bara! andra får ingen mat,om dom skulle ha fått ett apelsinskal skulle dom tackat och ätit den! Dom får aldrig någon mat,dom svälter, medans vi klagar på maten hemma. Om man får 200 kr i månadspeng är rena totyren,man vill alltid ha mer och ska alltid jämföra sig med andra barn i skolan. Jämför er men barnen i Haiti istället dom får inget alls. Njut av livet som det är ni har inga fler liv efter det här,njut att ni har pengar,går i skolan,har kläder så det räcker,hus,mat!



 
Barnen i Afrika

Männiksorna i Sverige,USA,Europa:








Kommentarer
Postat av: Sandra

SÅ JÄVLA SANT!
FINT SKRIVET SÖTIS SES TILL MIDSOMMAR

Svar: TACK SES TILL MIDSOMMAR
miccansmode

2012-06-16 @ 11:12:09
Postat av: A

fint skrivet micca ;) men jag undrar bara jag vet att du har haft ätstörningar men jag fattar inte varför du liksom inte tänker det innan du säger att mat är äckligt? för även om man t ycker det kanske du inte borde säga det i rakt ut va? min blogg e låst så om du vill svara skriv bara på fb eller något :)

2012-06-16 @ 23:51:19
URL: http://arzuak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0