Bio!

♥Nu har jag vart på bio! super bra film får 4/5 kakor från mig!
CIA-agenter och bästa vänner FDR Foster och Tuck Henson sätts in till Hong Kong för att förhindra internationell straffrätt Heinrich från att få ett massförstörelsevapen, men uppdraget går snett, vilket resulterar i död Heinrich bror Jonas och Heinrich svor hämnd mot dem. För att skydda dem, tilldelar sin chef, Collins, dem skrivbord plikt för att återvända till Amerika.
FDR är en kvinnokarl, vars omslag är att han är ett kryssningsfartyg kapten, medan Tuck, som presenterar sig själv som en resebyrå, har en ex-fru, Katie, och en son, Joe.Efter att ha sett en reklamfilm för online dating beslutar Tuck att registrera sig upp och paras ihop med Lauren Scott, en produkt test chef som har att göra med den senaste engagemang av hennes ex-pojkvän. Hennes bästa vän, Trish, har tecknat henne för samma online dating site. FDR insisterar på att vara Tuck backup för dagen och gömmer i närheten, men Tuck & Lauren slog bort det.
Kort därefter kör FDR till Lauren på en videobutik och försöker flirta med henne, inte visste hon Tuck dato, men hon märker att han är en kvinnokarl och ignorerar honom.Förbryllad, kraschar FDR till en av Laurens testgrupper och övertalar henne att gå på en date med honom, där de också trivs. Lauren känner sig skyldig om dejting två män samtidigt, men övertalas av Trish att göra det bästa av situationen.
FDR och Tuck upptäcker snart att de ser samma kvinna och beslutar att inte berätta för henne att de känner varandra, för att störa varandras datum eller ha sex med henne och lät henne komma ett beslut mellan dem. Men bryter de snart sina regler och använder CIA teknik för att spionera på henne och upptäcker hennes preferenser, samt försöker att sabotera varandra. FDR och Lauren har så småningom sex, och Tuck och Lauren nästan lika bra, innan Lauren avbryter den, mår dåligt om sig själv.
En dag bjuder Lauren Tuck till lunch, medan FDR upptäcker att Heinrich har kommit till Amerika för att hämnas mot dem. Han avbryter Laurens uppdaterad med Tuck varna honom, men Tuck inte tror honom och de får in i ett slagsmål, då Lauren upptäcker att de är vänner och bestämmer sig för att lämna ensam med Trish. I det ögonblicket de fångas av Heinrich och hans män, som utövas av FDR och Tuck.
FDR och Tuck räddning Lauren och Trish efter en biljakt, där de visar att de är CIA-agenter, och på Lauren råd, skjuta strålkastarna på Heinrich bil, använder de krockkuddar och skicka Heinrich bil spiral utom kontroll. FDR och Tuck, på olika sidor av vägen, att uppmana Lauren komma till deras sida, och hon slutligen hon väljer FDR som Heinrich dör när hans bil svänger från bron och kraschar nedan. Lauren bestämmer sig för att vara med FDR och Tuck gör ändrar med honom. Tuck förenar snart med Katie och de gifter sig en gång.
Kort därefter, FDR och Tuck är på väg att hoppa fallskärm ut ur en last plan när FDR avslöjar att han ska gifta Lauren, och även att han hade sex med Katie innan hon träffade Tuck, och inte längre känner sig skyldig om det eftersom Tuck haft sex medLauren. Tuck, visar emellertid att de inte gå hela vägen och ilsket itu FDR ut ur planet.
Orkar ni läsa????

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0